Skip to main content

DESPRE NOI

MAXCARS si-a inceput activitatea in anul 2007. Atunci am deschis prima noastra spalatorie in orasul Ploiesti. Timp de 3 ani, am cautat sa gasim cea mai buna solutie pentru spalarea masinilor dumneavoastra si am testat majoritatea detergentilor auto de la distribuitorii aflati pe piata.
In 2010, dupa deschiderea celei de a doua spalatorii auto, ni s-a oferit oportunitatea de a deveni distribuitori pentru produsele profesionale marca FRA-BER Italia.  Am acceptat cu usurinta, pentru ca le cunosteam calitatea produselor si le foloseam deja in spalatoriile noastre.
Parteneriatul a evoluat, iar astazi ne putem mandri ca suntem importatori FRA-BER, atat pentru gama Professional, cat si pentru gama Hobby. Misiunea noastra este sa asiguram pentru orice tip de spalatorie, fie ea de tip Self-Service sau manuala, cele mai bune produse de curatare , astfel ca orice client care le calca pragul sa plece cu masina sclipind a curatenie.
De asemenea , din dorinta de a le sari in ajutor si celor care isi spala singuri masinile , le oferim toata gama de produse pentru a-si rasfata automobilul. Si noi ne iubim masinile si ne place sa le intretinem!

CONTACT

  • Ploiesti, Str Rudului 186
  • office@maxcars.ro
  • 0752 372237
PROGRAM: LUNI – VINERI / 08:00 – 18:00
Call Now Button0752 FRABER (0752 372237)