Skip to main content

Renuntarea la cumparare (returnarea produsului)
In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie ca prim pas sa trimita un mail cu numele dvs, numarul comenzii si produsul care doriti sa-l returnati in termen de 30 zile de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre MaxCars.ro in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului).
Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocarea unui motiv sau eventuale explicatii.

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 20 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: nefolosit, in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte si impreuna cu toate documentele insotitoare ( factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc.).

Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid sau posta romana ). Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.
In cazul returnarii contravalorii produsului, daca livrarea a fost gratuita, se va retine taxa transportului initial, in valoare de 15 RON + TVA.
In cazul returnarii contravalorii produsului, taxele de returnare sunt suportate de client (10 RON pentru mandat postal sau 5 RON pentru transfer bancar).

Call Now Button0752 FRABER (0752 372237)