Skip to main content

1. CINE ESTE WWW.MAXCARS.RO:

Produsele prezente pe site-ul www.maxcars.ro sunt oferite de SC MAXCARS SRL, cu sediu social in: Ploiesti, Prahova, str. Zimbrului nr13A, bl. 114B, sc. A, ap. 5, avand nr. de ordine in Registrul Comertului: J29/1747/2006, CUI: RO18922771, date de contact: telefon 0744533855 ; e-mail: maxcarsploiesti@yahoo.com.

2. DREPTURI

Design-ul si continutul text disponibil la adresa maxcars.ro apartin in exclusivitate acestuia, cazand sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Alte drepturi de proprietate intelectuala, precum drepturile asupra marcilor, asupra desenelor si modelelor pot fi regasite in ceea ce priveste design-ul unor produse, ornamentatia speciala aferenta acestora, precum si orice alte denumiri, desene sau elemente figurative ce identifica produsele in cauza.
www.maxcars.ro isi rezerva dreptul de a solicita recunoasterea acestora in cazul unei utilizari ce prejudiciaza interesele acesteia de titular cu drepturi depline sau de beneficiar exclusiv al unor contracte de licenta cu parteneri din Romania si din strainatate.
Se recomanda, in acest scop, vizitatorilor www.maxcars.ro, precum si cumparatorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte si legale in ceea ce priveste utilizarea website-ului si a informatiilor disponibile prin intermediul acestuia.

3. ACHIZITIONAREA PRODUSELOR

Pentru mai multe detalii privind achizitionarea produselor in modalitate online, puteti accesa ghidul ANPC, ce contine sfaturi si precizari utile consumatorilor in acest sens.

4. CONFIDENTIALITATE

Accesarea site-ului www.maxcars.ro, inregistrarea unei comenzi, precum si abonarea la newsletter, presupun colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de client sau simplu vizitator. www.maxcars.ro respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale.
Drepturile dvs. vor putea fi exercitate simplu si rapid printr-o solicitare scrisa catre maxcars.ro folosindu-va de oricare din datele de contact.
Administrarea datelor personale regasite in baza de date a maxcars.ro va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor sau cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi.
Datele dvs. nu vor fi facute publice si nici transmise altor terte persoane, garantand in acest mod confidentialitatea tuturor informatiilor furnizate de dvs.
Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre maxcars.ro doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.
In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul dea refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii maxcars.ro sau cu ocazia initierii unei comenzi.
Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail sau furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs.
Dreptul de acces – Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele ce o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
Dreptul de interventie – Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi.
Dreptul de opozitie: – Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de www.maxcars.ro in scopurile declarate mai sus.
maxcars.ro va sterge profilurile de vizitatori care nu s-au logat pe site in ultimele 8 luni.

5. POLITICA DE VANZARE

In momentul in care veti dori achizitionarea unuia dintre produsele oferite pe www.maxcars.ro veti fi dirijat catre pagina „CheckOut” in care veti putea initia comanda, alegand in prealabil una dintre modalitatile de plata si livrare.
Anterior preluarii comenzii, maxcars.ro va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata precum si eventuale reduceri de pret, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.
Produse de aceeasi calitate si la un pret echivalent vor putea fi livrate clientului numai in momentul inregistrarii unei noi comenzi, returnarea sau sesizarile cu privire la anumite produse neechivaland in acest sens cu o solicitare a unui nou produs.

6. COMUNICARI COMERCIALE

Comunicarile maxcars.ro vor fi transmise catre dvs. numai in urma abonarii la newsletter sau la plasarea unei comenzi.
In momentul plasarii unei comenzi, adresa dvs. de e-mail va fi inregistrata in baza de date a maxcars.ro in vederea informarii in legatura cu stadiul comenzii.
Veti putea beneficia de astfel de comunicari inclusiv prin abonarea la sistemul de newsletter pus la dispozitie pe website. Astfel, chiar in lipsa inregistrarii unei comenzi, dvs, in calitate de vizitator al www.maxcars.ro veti avea posibilitatea de a fi informat constant asupra ofertelor de produse noi, precum si asupra eventualelor reduceri de preturi.
In ambele cazuri, continutul fiecarui e-mail trimis catre dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completa si corecta a noastra, in calitate de expeditori, punandu-va, de asemenea, la dispozitie o modalitate simpla prin care veti putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail in acest sens.

7. RETURNAREA PRODUSELOR ( RENUNTAREA LA CUMPARARE )

In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie ca prim pas sa trimita un mail cu numele dvs, numarul comenzii si produsul care doriti sa-l returnati in termen de 365 zile de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre maxcars.ro in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului).
Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocarea unui motiv sau eventuale explicatii.

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 20 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: nefolosit, in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte si impreuna cu toate documentele insotitoare ( factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc.).

Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid sau posta romana ). Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.
In cazul returnarii contravalorii produsului, daca livrarea a fost gratuita, se va retine taxa transportului initial, in valoare de 15 RON + TVA.
In cazul returnarii contravalorii produsului, taxele de returnare sunt suportate de client (10 RON pentru mandat postal sau 5 RON pentru transfer bancar).

8. SCHIMBUL PRODUSELOR

Daca se doreste ca produsul sa fie schimbat cu alt produs identic, dar de marime diferita ( comanda gresita a marimii ) atunci clientul va suporta integral costul transportului tur-retur, iar produsul trebuie insotit de factura de achizitie si certificatul de autenticitate ( dupa caz), cu ambalajul si etichetele intacte. In acest caz politica de rambursare a banilor nu se aplica, ci maxcars.ro va expedia Clientului un nou produs, pe cheltuiala cumparatorului.
Atentie!
Dreptul de schimb al produselor nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.
De asemenea, maxcars.ro isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor retururi repetate si isi rezerva dreptul de a pune ban pe IP-ul clientilor care au facut comenzi online si pe care le-au refuzat nejustificat.

9. PRECIZARI FINALE

Orice conflict aparut intre maxcars.ro si clientii sai va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in scris sau verbal. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor romanesti.

Call Now Button0752 FRABER (0752 372237)